E fesoasoani Siemens ia Zhongshan e fausia se fale gaosi oloa i luga ole Initaneti mo le fa'aolaina o mea fou

• Saini maliega felagolagoma'i ma le Malo o Zhongshan Municipal People's ma Decheng e fausia Saina-Siamani (Greater Bay Area) Industrial Internet Innovation Incubation Center

• O le nofoaga muamua fa'ainitaneti fa'atomuaga fa'ainitaneti na fausia fa'atasi e Siemens i le Greater Bay Area fa'avae i luga ole MindSphere.

• O se tasi o galuega fa'atatau i le galulue fa'atasi i le va o le Itumalo o Guangdong ma atina'e fa'alotoifale i le vaitaimi o le Fuafuaga Lona 14 o le Lima Tausaga.

Siemens ma zhongshan, zhongshan DE o loʻo faʻauluina le faʻafaigaluegaina o tupe a le malo o tagata., LTD.(DE tauaveina) i luga o le "tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga 2021 zhongshan tupe teufaafaigaluega" sainia se maliega felagolagomai fuafuaga, faatasi ai ma le fausiaina o le Initoneti innovation nofoaga autu incubation (tele faga eria) alamanuia, malosiaga faafuainumera ma le atamai suiga o alamanuia i le lotoifale, faalauiloaina atoatoa gaosiga numera. suiga ma le faaleleia o le aai o Zhongshan. O le nofoaga autu o le fausia lea o le muamua o Siemens i le faga eria galulue faatasi e faavae i luga o MindSphere alamanuia Initoneti incubation nofoaga autu, o le itumalo Siemens ma guangdong ina ua uma ona sainia o le maliega auivi fuafuaga faataatitia atoatoa, suiga numera ma le alualu i luma. o le malosiaga alamanuia i le itumalo guangdong, sa i ai foi i le vaitaimi o le "eseesega" fuafuaga galulue faatasi ma pisinisi multinational i le itumalo guangdong o se tasi o projects.Siemens autu o le a mafai atoatoa le atinae i le lumanai o le Innovation Incubator ma tekinolosi faafuainumera alualu i luma ma fofo.

“O Zhongshan o se fa'avae fa'afouga faufale atamai taua i le Itumalo o Guangdong.Matou te galulue faʻatasi ma Zhongshan Municipal Government ma Decheng ma isi paaga e fausia faʻatasi se faʻalapotopotoga faʻapisinisi Initaneti, lea e taua tele mo pisinisi gaosi oloa i le lotoifale e iloa ai le suiga ma le faʻaleleia o le gaosiga atamai, faʻaleleia le fausaga o fale gaosi oloa, ma faʻamalosia le fausiaina o fuifui tau pisinisi. "Siemens numera alamanuia vaega (Saina) co., LTD., Sui Peresetene ma le pule sili o le itu i saute o Saina faʻatau faʻaitulagi pule Bai Liping fai mai, "Siemens faʻatasi ai ma le lalolagi faʻatekonolosi alualu i luma ma tomai i le tulaga o alamanuia masini ma numera, e faavae i luga o le Alamanuia Initaneti o le a galulue ma paaga e faʻafetaui le manaʻoga o faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa o faʻataʻitaʻiga masani faʻaoga, ma ia aʻoaʻoina se numera tele o gaosiga i le lotoifale o le atinaʻeina maualuga o taleni fou ma tomai."

E tusa ai ma le maliliega, faatasi ai ma le lagolago a le Malo o Zhongshan Municipal, o le Innovation Incubation Center o le a faia suʻesuʻega loloto i luga o faʻalapotopotoga faʻapisinisi masani i Zhongshan City, faʻataʻitaʻiina fofo lautele ma atiina ae faʻatatauga faʻaoga faʻapisinisi e faʻavae i luga ole tiga masani o fuifui fale gaosi oloa, ma toe fausia se laina faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o le Initaneti faʻainitaneti. I le taimi lava e tasi, o le Innovation Incubation Center o le a iai galuega o suʻesuʻega ma atinaʻe, faʻamalosia, faʻamalosi, aʻoaʻoga ma asiasiga e fesoasoani i le fausiaina o le faʻaogaina o le Initaneti, faʻalauiloaina le suiga numera ma le faʻaleleia o le fuifui gaosiga i le Aai o Zhongshan, ma faʻalauteleina paʻaga ma tagata faʻatau mo Guangdong Province ma le Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area. E le gata i lea, o Siemens ma DE o le a faʻalagolago i le ogatotonu i le tulaga o aʻoaʻoga faʻatekonolosi ma Initaneti. ia galulue fa'atasi, fa'atūina faiga fa'aa'oa'oga a tagata faigaluega, ia atia'eituaiga eseese o aʻoaʻoga vasega, o kolisi ma atinaʻe e faʻatino le aʻoaʻoga faʻapisinisi e fesoʻotaʻi ma le Initaneti ma suiga numera, e atiaʻe ai le numera ma le Initaneti faʻafouina tagata talenia.

Faʻavae i luga o le Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, Decheng Group e tali atu ma le malosi i le taʻiala faʻavae a le atunuʻu ma faʻapipiʻi malosi i le fausiaina o le Greater Bay Area, faʻapipiʻi i le mataupu faavae o le "Fausia se matata ma le faamaoni, faʻamoemoe maualuga ma le mama; le taua autu o le tofi, fatuina o le lumanai e ala i le poto, ma le faia o taumafaiga uma e faalauiloa ai le faatulagaga o alamanuia moni.Decheng Group e aofia ai faatonuga pisinisi tetele e tolu e aofia ai le faagaoioiga o alamanuia faaletino, tupe teufaafaigaluega ma fuafuaga faataatitia.I le lumanaʻi, o le a taulaʻi i luga ole Initaneti pisinisi ma tekonolosi ma tupe.


Taimi meli: Mati-29-2021

su'e lau vaega

Mirum est notare quam littera gOse mea moni ua leva ona fa'amautu e fa'alavelave le tagata faitau i mea e mafai ona faitauina o se itulau pe a va'ai i lona fa'atulagaina.